Khamis, 11 Oktober 2007

Selamat Hari Raya!!!!!!

Meriam Buloh Dari Sg Buloh
Api Dicucuh Berhati-hati
Ampun Maaf Dari ku Menyeluruh
Selamat Hari Raya Aidilfitri







"Raya 2007"

Ahad, 7 Oktober 2007

Nokiah n93i

Aku belek-belek benda nie ari tu dari member aku yg membeli benda ini..... mmg menarik giler. biler nak main game atau nak browse internet tranform dlm btk camnie. kalu nak sms dlm keter tranform dlm btk yg mudah di tulis sebelah tgn.
kirenyer cam notebook tablet la benda nie. tapi belum test boleh tak pakai keyboard dan mouse bluetooth. last sekali yg best ader ade kable video out. makna nyer boleh tgk video di tv.

kebetulan tempat lepak kat kedai mamak sek2 wm ader wifi. Saper yg kaki fantasy soccer dan livescore. masa tu la boleh edit.