Ahad, 4 Mei 2008

Sukran "ARAB"

Masa mlm hari pekerja, cam biasa kalau ader cuti jer, mesti mlm di penuhi dgn lepak dan bermain game. Dah jadi trend org skang lepaskan penat bekerja mesti kuar lepak minum2 dgn kawan. Kalau yg jenis yg suka main game lepas minum2 sambung lak main game.

Game zaman skang bukan cam dulu. Dulu kalau org tu kaki game jer, org akan cakap dier x suka berkawan. Lain lak utk zaman skang, Org yg kaki game nie lagi banyak kawan tak kira kawan global (Online Game) dan kawan2 kat cc(LAN GAME, x kenal pun leh rapat)

Pendek Citer, ader sorang member nie silap2 leh dapat kawan baru oleh kerana perkataan "SUKRAN". Citer dier camni , member nyer group tgh main COD 4 dan group yg lagi satu tgh main DOTA. Group DOTA main sgt bising dan selalu jer sebut "SUKRAN" kuat2 banyak kali. Member COD 4 sorang nie x sedar dier pun terajuk "SUKRAN" banyak kali gak sampai dorang dengar.

Sejak Ari tu Muncul la satu gelaran baru utk mereka "KAWAN ARAB"