Ahad, 24 Ogos 2008

Lampu Belakang Pecah Kena Langgar


Masa 14/08/08 dari Cyberjaya nak ke Hospital Ampang. Kereta terkena sondol dari belakang di simpang T kat kalau tak silap kat jln Bunga Mawar 9 kat area Lembah Maju dan Paragon Ampang. Simpang T tu leh masuk kiri je, kanan x der jalan. Kalau dah simpang T kena la berhenti kalau ader kereta dari jln utama. Masa berhenti tiba2 ader van sondol dari belakang dan lampu belakang kiri pun pecah. Selepas tu cam org lain la kalu dah kena langgar mestila deal camana nak setel kan. Dan esok pun siap 15/08/08. (Tangkap Gambar 16/08/08)

Selepas Kena

































Selepas Repair

1 ulasan:

Farazila berkata...

wahh..
akhirnya ade gak entry baru kan...
hurm naseb dpt ganti blk kan..
wah siap tunjuk gune google tuhhh..
x tahannn...