Rabu, 30 Mac 2011

ATM machine drive thru

Contoh ATM Drive Thru
Hai, Biasa kita dengar Mcdonald, KFC dan macam2 lagi fast food drive thru tapi korang pernah dengar tak ATM drive thru. Ni nak citer kat korang semua, ader satu kt petronas Kota Damansara dekat2 dgn Segi Kolej. Bank yg menyediakan kemudahan ni adalah Maybank. Sini juga ader A & W drive thru juger.


Kira bagus jugak kemudahan ATM drive thru nie... x perlu matikan enjin pastu start enjin balik.. yerla org kata biler start enjin minyak ambil byk sket. Lagi satu pada mereka yg pernah rosak mounting hold kt enjin mesti fobia nak main on dan off enjin selalu. Bila mounting rosak biler start enjin bergegar satu kereta.. :-)

Korang boleh bagitau kat mana lagi kemudahan ATM seperti ini. Dah round byk tempat kt KL dan Selangor masih belum jumpa lagi yg lain.

Tiada ulasan: