Rabu, 6 April 2011

Justin Bieber Kuala Lumpur Concert Information


Selasa, 5 April 2011

Insiden Komedi Di Stesen Minyak Shell Jalan Tun Razak

Ni ada satu cerita di waktu pagi. Sememangnya masa tu memang nak isi minyak kat stesen minyak tersebut. Tapi sebelum tu singgah kedai select nak beli sedikit pengalas perut maklum la pagi2 pun nak kena makan sama cam kereta juga. Tengah-tengah nak pilih benda nak beli tiba-tiba ada satu mamat nampak tergesa-gesa (kelam kabut) terus bagi duit dengan no pam sekali dan terus berlalu. Nampak cam ok jer cerita ni tapi sebenarnya rumit. Cuba dengar dialog mereka antara Pembeli dan Kaunter Juruwang.

Ahad, 3 April 2011

Terminal Bersepadu Selatan-Bandar Tasik Selatan (TBS)

Kaunter Ticket
Terminal Bersepadu Selatan-Bandar Tasik Selatan atau TBS. Keadaannya memang hebat dan canggih. Kemudahan dan permandangan di dalam hampir-hampir seperti lapangan terbang. Di sediakan papan jadual (Airport departure board) untuk melihat jadual perjalanan bas.